Om oss

Bolins Begravningsbyrå

Att förlora en nära eller kär person hör till de svåraste upplevelserna i livet. Många vill gärna ha hjälp från första stund. Bolins Begravningsbyrå i Kristinehamn etablerades 1870. Hos oss möts du av erfarna och engagerade rådgivare som leder dig igenom alla delar av begravningen. Vi har genomgått en omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och uppdaterar våra kunskaper kontinuerligt.

Eftersom alla avsked ser olika ut är det personliga mötet viktigt. Där lyssnar vi på dina behov och önskemål för att kunna planera rätt stöd. Det kan vara val av kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund.

Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål. Behöver du hjälp med juridiken samarbetar vi med vårt systerföretag Verahill Familjejuridik och kan lotsa dig till rätt jurist.

Hos oss på Bolins Begravningsbyrå kan du alltid vara säker på att få hjälp av människor med hög kompetens. Varmt välkommen!

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF